Kontor

Tjänster
Kontor

Kontorsinredning

Med vår inredningshjälp får du en heltäckande tjänst för möblering och inredning av ditt kontor. Vi inreder kontorets alla rum utifrån din ritning och dina önskemål. Med vårt breda produktsortiment kan vi erbjuda moderna, trivsamma lösningar som passar i stort sett i alla kontorsmiljöer. Vi erbjuder alltifrån kontorsstolar, skrivbord, väntrums möbler, förvaring till väggabsorbenter & akustiska skärmar.
Läs mer om vårt Silento sortiment

Handyman

Våra Handy(wo)mans är alltid tillgängliga för att hjälpa till med alla typer av uppgifter på kontoret, alltifrån att byta glödlampor på kontoret, sätta upp ett par gardiner eller montera möbler och utrustning. Vi finns bara ett samtal bort och alltid tillgänglig när du behöver dem, oavsett hur ofta eller länge det behövs. Med vår servicebil kan vi alltid vara redo att hjälpa till när tiden inte räcker till för er.
Vill du veta mer?

Avfallshantering & återvinning

Vi hjälper er med avfallshantering, återvinning, återanvändning och destruktion av sekretessmaterial.

Oavsett om ni vill ha hjälp med grovavfall, elavfall eller hämtning av andra typer av avfall, så har vi lösningen för er. Moderna kärl, fast månadskostnad, ingen bindningstid. För en hållbar utveckling och cirkulär ekonomi.

Vill du veta mer?

Kontorsrenovering

Behöver ni hjälp med att sätta upp en vägg? flytta receptionsdisken? Vi har kapaciteten att hantera en mängd olika uppdrag, oavsett om det är mindre målningsprojekt eller mer omfattande renoveringar och ombyggnader. Vi har ett dedikerat team av arbetsledare och snickare som är redo att möta era behov och ta fram en anpassad lösning för ert projekt. Kontakta oss så kan vi boka in en tid för ett projektmöte och diskutera vidare.

Vill du veta mer?

Teknik

Kontor

Tryck & profil

Facility management

Vill ni ha ökad trivsel på kontoret?

Kontakta oss så berättar vi mer!