Tryck & profil

Tjänster
Tryck & profil

Behöver ni också hjälp att synas?

Vi har över 40.000 produkter i vårt sortiment! Oavsett vilka trycksaksprodukter du behöver beställa hittar du hos oss. Med en lång erfarenhet inom tryckbranschen, så hjälper vi er med produkter & projektledning inför ert event eller mässa.

Profilprodukter & arbetskläder

Profilkläder är ett av våra specialiteter, vi hjälper dig redan från idéstadiet med att utforma något unikt och givande för just din verksamhet och utgångspunkt. Oavsett om det gäller gåvan till kunderna, Arbetskläderna till personalen eller outfiten för mässan så har vi vad du behöver. Tack vare vårt breda utbud och våra strikta leverantörskrav kan vi hjälpa dig att hitta rätt lösning för ditt event, arbetsplats eller mässa – med en sån liten miljöpåverkan som möjligt.
Vill du veta mer?

Skylt & dekor

Fönsterdekor? Frigolitskyltar? eller varför inte helgjutna akrylbokstäver med integrerad belysning? Oavsett vilken typ av skylt eller dekor du är ute efter så har vi lösningen. Allt vårt material är anpassat för skandinaviskt klimat och med en så liten miljöpåverkan som möjligt.
Vill du veta mer?

Mässa & event

Vi erbjuder ett brett utbud av mäss- och eventartiklar med anpassad design för att marknadsföra ditt varumärke på ett stilfullt sätt. Våra produkter av hög kvalitet och iögonfallande designmöjligheter kommer att hjälpa dig att göra ett bestående intryck på din nästa mässa eller event. Oavsett om det är roll-ups, banners, ståbord eller andra produkter du behöver, kan vi erbjuda olika alternativ som kommer att hjälpa dig att sticka ut från mängden och nå din målgrupp på ett effektivt sätt. Tillsammans med er så skräddarsyr vi en unik lösning för er.

Vill du veta mer?

Teknik

Kontor

Tryck & profil

Facility management

Vi hjälper er att synas.

Kontakta oss så berättar vi mer!