Facility management

Tjänster
Facility management

Vi brinner för en trivsam arbetsmiljö!

Vi lägger stor vikt i delar som många tar för givet, som fräscha växter, gott kaffe, smakrik frukt eller kanske till och med ett rent kontor? Dem delarna som gör att kontoret fungerar helt enkelt. Genom en kontaktperson, skräddarsytt upplägg och allt från ett ställe gör vi det enkelt och kostnadseffektivt för er.

Vill ni också ha möjlighet till Svanenmärkt lokalvård?

Om ni anser att hållbarhet, kvalité och hög servicenivå är viktigt för er, så är vi det självklara valet. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder lokalvård, branschens striktaste miljömärkning, Svanen. Mindre än 1% av alla städbolag i branschen innehar den certifieringen. Nyckeln till en lyckad lokalvård är en utförlig arbetsbeskrivning som vi tillsammans med er arbetar fram. För att säkerställa detta utför vi kontinuerliga kvalitetskontroller under hela samarbetet.
Vill du veta mer?

Vill ni ha ökad trivsel på kontoret?

Studier visar att växter på kontoret ökar trivsel, produktivitet och minskar trötthet bland personalen. I vår tjänst växtservice så inreder våra experter ert kontor anpassat efter era behov & önskemål . Därefter får ni en tilldelad växtvårdare som regelbundet sköter era växter. Hos oss ingår alltid växter, service & fullständig växtgaranti till en fast månadskostnad.
Vill du veta mer?

Frukt & fika

Tillsammans med vår partner erbjuder vi marknadens bredaste urval av frukt & Fika i olika utföranden. Självklart gör vi det med fokus på kvalitet med minsta möjliga avtryck på vår gemensamma miljö. Välj mellan ett brett sortiment av fruktkorgar, eller varför inte en godisbox på kontoret som ger medarbetarna extra energi på jobbet. Vi har alltid ett ekologiskt fruktalternativ!
Vill du veta mer?

Kaffelösningar

Alla förtjänar riktigt gott kaffe på jobbet!

Vi erbjuder skräddarsydda kaffelösningar för alla typer av arbetsplatser. Oavsett om ni föredrar gott bryggkaffe, hantverksrostat kaffe från vårt lokala kafferosteri eller fluffiga cappuccinos, kan vi hjälpa er. Vi genomför en grundlig behovsanalys för att skapa en kaffelösning som passar just era behov. Våra certifierade baristor ser till att ni får det bästa kaffet på jobbet. Med fast pris, snabb service & personligt engagemang så garanterar vi er en kaffepaus utöver det vanliga.

Vill du veta mer?

Vi ligger där du går!

En önskan om att hålla golven rena och säkra. Vi på sOffice vet vad som krävs, och kan leverera lösningar utifrån alla tänkbara behov och förutsättningar. Vi hämtar den smutsiga mattan och byter ut den mot en ren. Vi tvättar, kvalitetskontrollerar och levererar mattan till rätt plats i rätt tid.
Vill du veta mer?

Kontorsmaterial

I vår kontorswebbshop hittar ni över 31.000 artiklar med dagen efter leverans. För oss på sOffice är hållbarhet viktigt. Vi ställer höga krav på våra leverantörer att produkterna i vårt sortiment ska vara tillverkade med hänsyn till miljön och med så hög social och etisk standard som möjligt. Vårt utbud av miljömärkta produkter ökar hela tiden.

Upptäck vårt utbud

Teknik

Kontor

Tryck & profil

Facility management

Vill ni ha ökad trivsel på kontoret?

Kontakta oss så berättar vi mer!