Teknik

Tjänster
Teknik

Print & dokumenthantering

Vi erbjuder en komplett lösning för utskrifter och dokumenthantering genom att se till att ni alltid har rätt teknik på plats och att era utskrifts- och skannings flöden är smidiga och effektiva. Med vårt serviceavtal ingår även support och underhåll till en fast månadskostnad, vilket hjälper er att förenkla era arbetsprocesser och spara värdefull tid.

Vill du veta mer?

Fakturaattest

Med vår smarta fakturahanteringstjänst kan du enkelt automatisera processen för era leverantörsfakturor, kontera och attestera både stora och små volymer av fakturor. Genom att automatisera fakturaankomstregistreringen kan ni förbättra effektiviteten, minska ledtiderna och ha full kontroll över fakturahanteringen. Tjänsten erbjuds till en fast månadskostnad utan några överraskningar.

Vill du veta mer?

Hårdvara

Tack vare vårt nära samarbete med stora distributörer och välkända varumärken kan vi erbjuda ett brett utbud av produkter, inklusive datorer, skärmar, telefoner och mycket mer. Vi har över 70 000 artiklar tillgängliga för snabb leverans, och om du beställer före kl. 16.00 skickar vi ditt paket samma dag. Dra nytta av vårt stora sortiment och effektiva leveransprocess för att förnya er kontorsteknik.

Vill du veta mer?

Teknik

Kontor

Tryck & profil

Facility management

Vill ni förenkla era arbetsprocesser?

Kontakta oss så berättar vi mer!