Kontorsinredning

Tjänster
Kontorsinredning

Våra produkter

Det är med arbetsplatser som med mycket annat – en stabil grund skapar en lyckad helhet. Grunden är vi riktigt bra på. Vi erbjuder bra stolar, bord och förvaringsmöbler.

Med våra produkter bygger vi stilrena lösningar som håller länge och som passar i stort sett i alla kontorsmiljöer. Helt enkelt, kontorsmöbler till alla, överallt och när som helst.

Silento Pod - Ökat fokus i tyst miljö

Silento Pod™ är en serie kompakta och ljuddämpade mötesrum där du kan arbeta i lugn och ro — utan att störa andra. Här kan du hålla fokuserade möten eller tala ostört i telefon, även i bullriga miljöer. Rummen är enkla att montera och försedda med hjul för att enkelt kunna flyttas vid behov.

Väggarna är ljudisolerade med ett akustikskum som absorberar ljud, eko och vibrationer. Rummen är välventilerade och innehåller smarta funktioner som bland annat usb-laddare och dimbar LED-belysning. Silento Pod™ finns i tre storlekar med plats för upp till fyra personer och du kan lätt anpassa dem efter dina egna behov med olika exteriöra färger och tygval.

Vill du veta mer?

Silento Wall - Skön ljudmiljö på kontoret

Silento Wall™ är smarta och snygga ljudabsorbenter som ger dig skön ljudmiljö på kontoret. Våra absorbenter finns i många olika former, färger och tyger så att du kan anpassa dem helt och hållet efter inredningen på ditt kontor. Bygg upp ett eget konstverk som samtidigt dämpar ljudnivån och minskar ekot.

Alla våra väggabsorbenter är brandklassade, testade för N10-värde och enkla att montera. Du kan själv kombinera flera olika modeller eller få hjälp av oss att hitta den perfekta kombinationen för din miljö.

Vill du veta mer?

Silento Screen - Skärmtid som ger dig extra fokus

Silento Screen™ är våra praktiska och snygga skärmlösningar som gör att du enkelt kan skapa ljuddämpande “rum i rummet”. Dela av rummet med våra golvskärmar eller gör skrivbordet mer privat med en bordsskärm. Med våra smarta kopplingar kan du enkelt kombinera olika storlekar för att skapa ett mötesrum eller göra en stor yta till flera individuella kontor.

Produkterna i Silento Screen har en fiberfyllning som gör dem stabila och bra på att absorbera ljud. Bordsskärmarna går också att få med förstärkt funktionslist så att du kan montera din bildskärm, eller annat, direkt på skärmväggen.

Våra skärmväggar finns i två olika tjocklekar, 34 och 40 mm, och i mängder av färg- och tygkombinationer. Alla produkter i Silento Screen är laboratorietestade för ljudabsorption (N10-värde) och tygerna är brandklassade.

Vill du veta mer?

Behöver ni hjälp med att inreda kontoret?

Kontakta oss så berättar vi mer!