I vår kontorswebbshop hittar ni över 20.000 artiklar med dagen efter leverans. För oss på sOffice är hållbarhet viktigt. Vi ställer höga krav på våra leverantörer att produkterna i vårt sortiment ska vara tillverkade med hänsyn till miljön och med så hög social och etisk standard som möjligt. Vårt utbud av miljömärkta produkter & tjänster ökar hela tiden.

fruktofika

Tillsammans med vår partner erbjuder vi marknadens bredaste urval av frukt & Fika i olika utföranden. Självklart gör vi det med fokus på kvalitet med minsta möjliga avtryck på vår gemensamma miljö. Välj mellan ett brett sortiment av fruktkorgar, eller varför inte en godisbox på kontoret som ger medarbetarna extra energi på jobbet. Vi har alltid ett ekologiskt fruktalternativ!

Kaffet & vatten är en viktig del  i trivseln på arbetsplatsen. Det handlar om så mycket mer än bara en snygg profilerad kopp. Vårt utbud av Kaffemaskiner tillsammans med vårt noggrant utvalda och lokaltbryggda kaffesortiment gör att vi kan erbjuda en kaffeupplevelse som uppskattas på arbetsplatsen. Se till att ni kan vara stolta över det kaffe ni erbjuder till personalen.

kaffe o vatten
kontorsinredning

AKUSTISK INREDNING FÖR DET MODERNA KONTORET

Lanab Silento är vårt sortiment av produkter som skapar en bättre ljudmiljö på kontoret och i offentliga miljöer. Oavsett om du bara vill skapa en behagligare akustik eller om du vill ha helt tyst har vi produkterna som gör det möjligt. Med smarta materialval, snygg design och oslagbara ljudabsorberande egenskaper kan du skapa akustisk inredning som passar in i din stil. Produkterna i Lanab Silento dämpar de vanligaste frekvensområdena för öppna kontorsmiljöer.

08-752 82 82

info@sOffice.se