KONTORSMATERIAL

I vår kontorswebbshop hittar ni över 20.000 artiklar med dagen efter leverans. För oss på sOffice är hållbarhet viktigt. Vi ställer höga krav på våra leverantörer att produkterna i vårt sortiment ska vara tillverkade med hänsyn till miljön och med så hög social och etisk standard som möjligt. Vårt utbud av miljömärkta produkter & tjänster ökar hela tiden.

TILL WEBBSHOP >

Frukt&fika


FRUKT & FIKA

Vi har marknadens bredaste urval av frukt & Fika i olika utföranden. Självklart gör vi det med fokus på kvalitet med minsta möjliga avtryck på vår gemensamma miljö. Välj mellan ett brett sortiment av fruktkorgar, eller varför inte en godisbox på kontoret som ger medarbetarna extra energi på jobbet. Vi har alltid ett ekologiskt fruktalternativ!

KAFFELÖSNINGAR

Kaffet är en viktig del  i trivseln på arbetsplatsen. Det handlar om så mycket mer än bara en snygg profilerad kopp. Vårt utbud av Kaffemaskiner tillsammans med vårt noggrant utvalda kaffesortiment gör att vi kan erbjuda en kaffeupplevelse som uppskattas på arbetsplatsen. Se till att ni kan vara stolta över det kaffe ni erbjuder till personalen.

kaffelösningarr

08-752 82 82

info@sOffice.se