Fakturahantering i molnet

Med vår fakturahantering sköter du kontering och attest av såväl stora som små fakturavolymer, snabbt och enkelt. Genom att automatisera hela ankomstregistreringen så effektiviserar ni handläggningen av fakturorna, förkortar ledtiderna och får full kontroll på fakturaflödet.

Hur fungerar det?

Vi tar emot era inkommande fakturor, skannar, tolkar och ser till att du efter bara några minuter får in fakturorna direkt in i systemet – där kan du sedan kontera och attestera eller fördela fakturan.  

Kontakta oss så berättar vi mer.

Snabbare arbetsflöde

sOffice Invoice effektiviserar arbetsflödet från att era leverantörsfakturor kommer in till att fakturan är konterad, attesterad och registrerad i ekonomisystemet.

Molnbaserat - Åtkomst överallt

sOffice Invoice är molnbaserat och ger dig enkel åtkomst på och utanför kontoret. Attestera dina fakturor på datorn, surfplattan eller i telefonen.

Inga förlorade fakturor

Med vår tjänst får ni snabbt en kontroll på hela ert flöde för leverantörsfakturorna. Vi minimerar risken till att fakturor går förlorade i attestflödet och att betalningar blir försenade

Sänk kostnaderna

Ett effektiviserat leverantörsfakturasystem sänker både kostnaderna och skapar mer tid till annat i er organisation.

Rätt info till rätt person

Med anpassade profiler för olika personer på företaget skapar man enkelt behörigheter som ger tillgång till korrekt information

Automatisera hela flödet

I vårt system skapar ni enkelt flöden som automatiserar processen för attest. Det sparar er tid och förenklar attestflödet.