Vill ni också ha möjlighet till Svanenmärkt lokalvård?

Om ni anser att hållbarhet, kvalité och hög servicenivå är viktigt för er, så är vi det självklara valet. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder lokalvård, branschens striktaste miljömärkning, Svanen. Mindre än 1% av alla städbolag i branschen innehar den certifieringen. Nyckeln till en lyckad lokalvård är en utförlig arbetsbeskrivning som vi tillsammans med er arbetar fram. För att säkerställa detta utför vi kontinuerliga kvalitetskontroller under hela samarbetet. 

 Vill ni ha ökad trivsel på kontoret? 

Studier visar att växter på kontoret ökar trivsel, produktivitet och minskar trötthet bland personalen.  I vår tjänst växtservice så inreder våra experter ert kontor anpassat efter era behov & önskemål . Därefter får ni en tilldelad växtvårdare som regelbundet sköter era växter. Hos oss ingår alltid växter, service & fullständig växtgaranti till en fast månadskostnad. 

Boka en kostnadsfri rådgivning med oss idag!

Vi ligger där du går!

En önskan om att hålla golven rena och säkra. Vi på sOffice vet vad som krävs, och kan leverera lösningar utifrån alla tänkbara behov och förutsättningar. Vi hämtar den smutsiga mattan och byter ut den mot en ren. Vi tvättar, kvalitetskontrollerar och levererar mattan till rätt plats i rätt tid.  

Kontakta oss så berättar vi mer!